Centrum AVARE

Adresa prevádzky

AVARE
Krásna 29
82105 Bratislava
Slovakia

Tel: +421 948 487 980
Email: info@avare.sk

Fakturačná adresa

AVARE
Krásna 29
82105 Bratislava
Slovakia

IČO: 42182123
DIČ: 2023145993

Ochrana osobných údajov

Spoločnosť AVARE, uchováva a spracováva osobné údaje v súlade s nariadením EÚ 2016/679 o ochrane dát (GDPR) a so zákonom o ochrane osobných údajov č. 18/2018 Z.z.

AKÉ OSOBNÉ ÚDAJE OD VÁS ZHROMAŽĎUJEME?
Aby sme vedeli správne určiť Vaše priania a potreby a následne ich aj korektne plniť, potrebujeme od Vás v niektorých prípadoch Vaše osobné údaje. Zozbierané údaje sú následne použité na podporu klientskeho vzťahu medzi Vami a spoločnosťou AVARE Základným predpokladom na získanie akýchkoľvek informácií je Vaše vyjadrenie súhlasu so spracovaním osobných údajov.

Údaje zbierame od svojich klientov viacerými spôsobmi – pri registrácii (prihlasovaní) na kurz alebo pri vyplnovaní vstupného dotazníka či kontaktného formuláru. Ide hlavne o meno a priezvisko zákazníka, fakturačnú a dodaciu adresa, telefónny a e-mailový kontakt. Pri každom kroku sa spoločnosť AVARE riadi platnou legislatívou a všeobecnými podmienkami.

PREČO TIETO ÚDAJE POTREBUJEME?
Osobné údaje sú v prvom rade využívané na spracovanie zdravotného stavu klienta, realizáciu dodávky hudby, zúčtovanie platieb a s tým súvisiacu komunikáciu s Vami. Ďalej na marketingové účely AVARE a k tvorbe rozličných štatistík, ktoré sú však využívané len na interné účely. Spoločnosť AVARE sa zároveň zaväzuje, že Vaše osobné údaje nebudú vydané tretím stranám.

AKO MÔŽEM ZMENIŤ, AKTUALIZOVAŤ ALEBO ODSTRÁNIŤ SVOJE OSOBNÉ ÚDAJE?
Klienti môžu svoje osobné údaje kedykoľvek aktualizovať prostredníctvom žiadosti na info@avare.sk. Zároveň na písomnú žiadosť klienta budú osobné údaje z databázy vymazané a spoločnosť AVARE ich nebude ďalej spracovávať.

Ak si neželáte naďalej dostávať newsletter od AVARE, odber noviniek môžete zrušiť kliknutím na „odhlásenie” v dolnej časti newslettra.

ČO SÚ COOKIES A AKO ICH VYUŽÍVAME?
Cookie je malý textový súbor, ktorý sa prenáša z webovej stránky a uloží sa vo Vašom počítači alebo vo Vašom mobilnom zariadení. Spoločnosť AVARE používa cookie súbory (tzv. cookies) s cieľom zlepšiť a zjednodušiť Vašu návštevu na stránke www.avare.skwww.jias.skwww.komplexnaterapia.sk  Nepoužívame ich na uloženie Vašich osobných informácií a ani ich neposkytujeme tretím stranám.

Súbory cookies môžete odmietnuť alebo v prípade potreby vymazať. Pokyny, ako to urobiť nájdete v sekcii „Pomocník“ Vášho webového prehliadača.

Kontakt - kontaktujte nás

Máte otázky? Napíšte nám správu.

Sending

Je pre vás alebo vaše dieťa JIAS program vhodný?
Vyplňte nižšie uvedený dotazník, a na základe získaných informácií vám na túto otázku odpovieme.

dospelý dieťa